Bağlantı – Çağdaş Bozkurt

Oğlunun kafasının karışıp yeniden gerginleşmesine izin vermeden konuşmasını sürdürdü. “Bak, bu anlattıklarımı ciddiye almamış, hatta bütün bunların hiçbirine inanmamış olabilirsin, saçma gelmiştir, seni anlarım. Ama hayatında yaşayacağın en çaresiz anlarda bile sana doğru yolu gösterecek olan işaretin, aileden, sevgiden geçtiğini anlaman için bir inanca ihtiyacın yok. Çünkü bu zaten senin hep bir parçandı…

Bunu unutma, olur mu? Çoğu insan bu değerli şeylerin kıymetini son zamanlarda ne kadar unutmuş olsa bile.” Mert Deniz Bilgiç, 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Doğduğundan bu yana ailesinden başka kimseye tek kelime etmemiş, içine kapanık bir çocuktur. Yaşadığı garip psikolojik sorunlar, doktorlar tarafından en yakın tahminle şizofreni olarak tanımlanmasına rağmen, bu hastalığın kriterlerine uygun en ufak fiziksel bir tepki ortaya koymadığından, yıllarca tam bir teşhis yapılamaz.

Balıkesir’e taşındıklarında başlayan esrarengiz cinayetler, Mert’in çevresinde dönen garip olaylarla birlikte onları bilim dünyasının akıl almaz bir noktasına getirecektir. Psikiyatri doktoru, Mert ve yeni okulunda tanıştığı kız arasındaki bağlantılarla merak uyandıran gizemli olayların içinde, tek bir durum çözülemez. Hiçbir psikolojik tanıma uymayan Mert isimli bu çocuk, neden böyle davranıyordur.

Basım Yılı: 2017

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Üzgünüz - Yoruma Kapalı

"Once upon a time in the future: 2121" (Aka: Bir Zamanlar Gelecek: 2121)

Sıcak Kafa / Afşin Kum

HİLE – Bölüm – 1

KUTU – Bölüm – 1

Voidrunner

Kategoriler

Ziyaretçiler

Bugün: 175
Bu hafta: 766
Toplam: 282755