Gohor: Kurtlar Yolu – Aşkın Güngör

“Çağdaş edebiyatımızın kazançlarından olan ‘Gohor’ serisi, biçim ve içerik olarak içinde yaşadığımız ‘uzam’ı da sorgulamaya açıyor.”
-Mavisel Yener, Cumhuriyet Kitap-

“Kıyamet sonrası” diye nitelendirilebilecek karanlık bir anlatı sunan Gohor, fantastik, bilimkurgu edebiyata Türkçeden yapılan katkının önemli örneklerinden.”
-İyi Kitap-

Geleceğin ayak izleri sizleri çağırıyor… Gohor Evreni tüm ihtişamıyla büyülemeye devam ediyor. Fantastik ve bilimkurgu edebiyatımızın güçlü kalemlerinden Aşkın Güngör’ün, üç kitaptan oluşan “Gohor” serisinin ikinci halkası Kurtlar Yolu’nda yer yerinden oynayacak! Cam Kent Ramelya’dan arkadaşlarıyla birlikte kaçan Gohor Askine’yi heyecan dolu bir serüven bekliyor…

Hiçlik alemindeki zaman kulesine ulaşmak için sevgi mi gerekir yoksa oyunu kuralına göre oynamak mı? Birileri gerçekten zamanı yönetiyor olabilir mi? Gohor evreninde sorular cevap buldukça arayışlar hiç durmadan çoğalıyor…

Yazının var ettiği bir dünyada her şeyin mümkün olabileceğini savunan ödüllü yazar Aşkın Güngör, “Gohor” serisinde, gerçek ve mutlak olanı keşfetmek üzere bilimkurgu öğeleriyle bezenmiş felsefi bir macera sunuyor.

Basım Yılı: Birinci Baskı 2003

Etiketler

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Üzgünüz - Yoruma Kapalı

"Once upon a time in the future: 2121" (Aka: Bir Zamanlar Gelecek: 2121)

Sıcak Kafa / Afşin Kum

HİLE – Bölüm – 1

KUTU – Bölüm – 1

Voidrunner

Kategoriler

Ziyaretçiler

Bugün: 282
Bu hafta: 546
Toplam: 280551