Yerli Bilimkurgu Yükseliyor Bilimkurgu Öykü Seçkisi 2022 – Kolektif

“İyi bilim kurgu, iyi edebiyattır. Çünkü hangi zamanda okuyor olursanız olun, size mevcut zaman, mekan ve olanaklardan ayrı bir dünya sunar ve hayal kurmanıza izin verirler.”
Theodore Sturgeon

Bilimkurgu yazar, sanatçı ve okuyucularının buluşma zemini  Yerli Bilimkurgu Yükseliyor, yeni öykü seçkisiyle bir kez daha sizlerle. Serinin dördüncü halkası olan kitabımız bu yıl, hayal gücünün ve yaratıcılığın sınırlarında dolaşan öyküleriyle kırk sekiz yazarımızı ağırlıyor.
Yerli Bilimkurgu Yükseliyor platformu olarak bu güzel buluşmayı, sinema ve televizyonlarımızda bilim kurguya yönelerek bu alanda eserler vermiş tüm yazar, yönetmen, sanatçı ve emekçilerimize ithaf ediyoruz.


Yazarlar: Utku Uluer, Özlem Kurdoğlu, Mustafa Ali Targaç, Murat K. Beşiroğlu, Gri Esin Akyıldız, Özlem Ertan, Selçuk Gökhan Kalkanoğlu, E. Nihan Acar, Çağla Zengin, Zeynep Okçu, Deniz K. Üstündağ, Kenan Böğürcü, Kenan Böğürcü, Meltem Dağcı, Emre Bozkuş, Serpil Ülger, Uğur Aslan, Elvin Memmedov, Mehmet Ali Kaynak, Polat Onat, Aykut Koca, Filiz Demir, Burak Cem Coşkun, Ayşe Gülay Yılmazer, İrem Selen, Ayşe Sıla Uzunselvi, Bahri Doğukan Şahin, Batuhan Pozut, Bora Aşık, Mustafa Semih Elitok, İskender Yıldırım, Emine Vildan, Mehmet Canpolat, Emrecan  Doğan, Fazıl Okutan, Gülnur Ermiş, Sevil Çıtır, Muhittin Yağmur Polat, Eren Kasapoğlu, Gizem Çetin, Özgüç Bayrak, Selahattin Başboğa, İsmail Çakır, Ümit Yaşar Özkan, Esra Uysal, İsmail Şahin, Arda Tipi, Burak Fedakar, Sezai Özden

Etiketler

Bunlar da ilginizi çekebilir...

Üzgünüz - Yoruma Kapalı

"Once upon a time in the future: 2121" (Aka: Bir Zamanlar Gelecek: 2121)

Sıcak Kafa / Afşin Kum

HİLE – Bölüm – 1

KUTU – Bölüm – 1

Voidrunner

Kategoriler

Ziyaretçiler

Bugün: 265
Bu hafta: 1056
Toplam: 288110